Deze is helaas niet meer boekbaar!
Deze is helaas niet meer boekbaar!

3 dagen uitwaaien op Vlieland en verblijf in een top beoordeeld hotel incl. ontbijt

Het met een 8,7 beoordeelde Hotel DoniaState ligt op een unieke locatie op Vlieland verscholen in bos en duin en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum en het Noordzeestrand. Op het eiland heerst een weldadige rust. Prachtige zandstranden strekken zich aan de noordkant uit over de lengte van het eiland. Oost-Vlieland is het enige dorpje op het eiland en wordt gedomineerd door de rode vuurtoren op het 40 meter hoge Vuurboetsduin. De gevels in het dorp doen denken aan vervlogen tijden. Daarnaast vindt u hier leuke winkeltjes, gezellige bars en sfeervolle restaurantjes..

Museum Tromps Huys

Museum Tromps Huys

0.41 km

Musea

Dorpsstraat 99

Vlieland kent een indrukwekkend cultuur en historisch verleden. Dit verleden wordt bij Museum Tromps Huys tentoongesteld. U vindt hier verschillende schilderijen, tekeningen, etsen en prenten.

Vuurtoren Vlieland

Vuurtoren Vlieland

0.46 km

Oost-Vlieland

De 40 meter hoge vuurtoren van Vlieland staat net buiten het dorp en is ongeveer 15 minuten vanaf de haven. Vanaf de vuurtoren kunt u bij helder weer de buureilanden Texel en Terschelling en ook de Friese en Noord-Hollandse kust zien.

Jachthaven van Vlieland

Jachthaven van Vlieland

0.78 km

Natuur & Parken, Eilanden

Havenweg 10

De Jachthaven van Vlieland ligt ten oosten van het dorp aan de Wadkant van het eiland. Vaak liggen er honderden jachten en in de ervoor gelegen werkhaven liggen vaak schepen van de bruine vloot.

Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

4.73 km

Natuur & Parken, Tours & activiteiten

Pad Van Twintig

Vlieland heeft een uitgebreid net aan wandel- en fietspaden. Deze met schelp verharde paden bieden u een prachtige gelegenheid om vele plaatsjes op het eiland te leren kennen.

Kroon's Polders

Kroon's Polders

6.45 km

Natuur & Parken

Postweg 4

Kroon's Polders is een natuurgebied van vier polders die tussen 1900 en 1930 zijn ingedijkt. Het gebied dankt haar naam aan de opzichter van Rijkswaterstaat die was belast met het toezicht op het inpolderen.

Vuurtoren Brandaris

Vuurtoren Brandaris

12.22 km

Bezienswaardigheden

Brandarisstraat 2

De Brandaris is een vuurtoren op Terschelling en tevens de oudste vuurtoren van Nederland. De toren is helaas niet van binnen te bezoeken.

Hotel DoniaState Vlieland

Hotel DoniaState is een prachtig nieuw hotel dat in het voorjaar van 2008 haar deuren opende. Het hotel heeft een unieke ligging middenin het bos, op 5 minuten lopen van het dorpscentrum van Vlieland en 10 minuten van het strand. Hier kunt u mooie strandwandelingen maken. Door de prachtige ligging van het hotel in een schitterende bosrijke omgeving, kunt u ongestoord genieten van het ongerepte natuur. U kunt lange wandelingen en/of fietstochten maken door de bossen en duinen.

Kamerfaciliteiten
  • TV
  • Toilet
  • Bad en/of douche

Diensten
Wi-Fi kostenGeen
Wi-FiJa
RookvrijJa
ParkerenNee
Huisdieren toegestaanNee

Receptie
Check-inVanaf 15:00 uur
Check-outVoor 10:00 uur
Openingstijden08:00 - 17:00 uur

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze moeten worden voldaan in het hotel.


Hotelfaciliteiten
TerrasJa
FietsverhuurJa
DrankenautomaatJa
Bagage-opslagJa

Locatie

Adresgegevens
Hotel DoniaState Vlieland
Badweg 2
Vlieland, Nederland
Hotel DoniaState Vlieland
Deals in omgeving