Deze is helaas niet meer boekbaar!
Deze is helaas niet meer boekbaar!

3 dagen uitwaaien op Vlieland incl. dagschotel en meer!

U verblijft 3 dagen in het top beoordeelde 4-sterren WestCord Strandhotel Seeduyn dat is gelegen op loopafstand van het strand en het gezellige dorp Oost-Vlieland. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. Tevens stopt de bus van en naar de veerboot voor het hotel!

Let op: de overtocht naar Vlieland is niet inbegrepen. Deze dient u zelf te boeken.

Deze is helaas niet meer boekbaar!

Bekijk alle deals

Vuurtoren Vlieland

Vuurtoren Vlieland

1 km

Oost-Vlieland

De 40 meter hoge vuurtoren van Vlieland staat net buiten het dorp en is ongeveer 15 minuten vanaf de haven. Vanaf de vuurtoren kunt u bij helder weer de buureilanden Texel en Terschelling en ook de Friese en Noord-Hollandse kust zien.

Museum Tromps Huys

Museum Tromps Huys

1.44 km

Musea

Dorpsstraat 99

Vlieland kent een indrukwekkend cultuur en historisch verleden. Dit verleden wordt bij Museum Tromps Huys tentoongesteld. U vindt hier verschillende schilderijen, tekeningen, etsen en prenten.

Jachthaven van Vlieland

Jachthaven van Vlieland

1.8 km

Natuur & Parken, Eilanden

Havenweg 10

De Jachthaven van Vlieland ligt ten oosten van het dorp aan de Wadkant van het eiland. Vaak liggen er honderden jachten en in de ervoor gelegen werkhaven liggen vaak schepen van de bruine vloot.

Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

4.33 km

Natuur & Parken, Tours & activiteiten

Pad Van Twintig

Vlieland heeft een uitgebreid net aan wandel- en fietspaden. Deze met schelp verharde paden bieden u een prachtige gelegenheid om vele plaatsjes op het eiland te leren kennen.

Kroon's Polders

Kroon's Polders

6.03 km

Natuur & Parken

Postweg 4

Kroon's Polders is een natuurgebied van vier polders die tussen 1900 en 1930 zijn ingedijkt. Het gebied dankt haar naam aan de opzichter van Rijkswaterstaat die was belast met het toezicht op het inpolderen.

Drenkelingenhuisje

Drenkelingenhuisje

15.19 km

Oost-Vlieland

Het Drenkelingenhuisje staat al meer dan een eeuw midden op de Vliehors. Vroeger was dit een vluchtplaats voor gestrande schipbreukelingen. Het is nu ingericht als als het juttersmuseum en te bereiken te voet of met de Vliehors Expres.

Westcord Seeduyn

Hotel Westcord Seeduyn is gelegen op slechts 1 minuut lopen van het strand. Het hotel beschikt over ruime kamers die standaard zijn voorzien van een balkon of terras, televisie en eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Het hotel beschikt over een á-la-carte restaurant en een brasserie. Daarnaast is er een verwarm binnen- en buitenzwembad aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.

Kamerfaciliteiten
  • Zithoek
  • TV
  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Telefoon
  • Toilet

Diensten
Huisdieren toegestaanNee
ParkerenNee
RookvrijJa
ShuttleserviceJa
Shuttleservice kostenGeen
Wi-FiJa
Wi-Fi kostenGeen

Receptie
Check-inVanaf 15:00 uur
Check-outVoor 11:00 uur
Openingstijden24 uur

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze moeten worden voldaan in het hotel.


Hotelfaciliteiten
WellnessfaciliteitenJa
TerrasJa
RestaurantJa
LoungeJa
LiftJa
FietsverhuurJa
DrankenautomaatJa
BuitenzwembadJa
BinnenzwembadJa
BowlingbaanJa

Let op! De overtocht naar Vlieland is niet inbegrepen. Deze dient u zelf te boeken. Voor meer informatie over prijzen en tijden kunt u op deze link klikken.

Vuurtoren Vlieland

Museum Tromps Huys

Locatie

Adresgegevens
Westcord Seeduyn
Badweg 3
Oost-Vlieland, Nederland
Westcord Seeduyn
Deals in omgeving