Deze is helaas niet meer boekbaar!
Deze is helaas niet meer boekbaar!

3 dagen in Twente aan de Dinkel incl. 3-gangendiner

Kom thuis in Twente! In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan de rivier de Dinkel, vind je het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. In de bosrijke omgeving van dit hotel kun je uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten. Het is werkelijk een oase van rust. Langs de oevers van de rivier de Dinkel vind je vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Na een actieve dag in de buitenlucht kun je in het hotel ontspannen in het zwembad, de sauna en de whirlpool.

Enschede

Enschede

17.43 km

Steden

Enschede

Enschede is de cultuurstad van Twente. Vroeger was het de belangrijkste Textielindustriestad van Nederland, maar dat heeft nu plaats gemaakt voor een modern en levendig centrum.

Kasteel Twickel

Kasteel Twickel

22.04 km

Bezienswaardigheden, Cultuur

Twickelerlaan 1A

Op het landgoed bevinden zich zo'n honderdvijftig boerderijen, herkenbaar aan zwart-witte luiken, en andere gebouwen zoals twee watermolens, de watertoren en de houtzagerij.

Bad Bentheim

Bad Bentheim

13.13 km

Steden, Spa en Wellness

Bad Bentheim

Dicht bij de grens met Nederland en Noordrijnwestfalen gelegen, biedt Bad Bentheim als modern kuuroord volop zwem- en wellnessplezier in thermen en zwembaden.

Almelo

Almelo

22.98 km

Steden

Almelo

Almelo heeft een leuk centrum waar je gezellig kunt winkelen. Ook vind je hier veel monumenten en oude gebouwen.

De Grolsch Veste

De Grolsch Veste

17.91 km

Bezienswaardigheden, Cultuur, Recreatie en spellen

Colosseum 65

FC Twente heeft in het begin tientallen jaren op een andere locatie gespeeld, namelijk in Het Diekman Stadion. Door het vervallen van dat onderkomen en de ontwikkeling in het voetbal werd besloten elders in Enschede een nieuw, modern stadion te bouwen. Vanaf 1998 speelt FC Twente dus ook in de Grolsch Veste, wat eerder nog het Arke Stadion heette. Hier konden maar liefst 13.000 toeschouwers in, maar al gauw bleek dat dit niet voldoende was. Het stadion werd daarom jaren later uitgebreid tot een capaciteit van ruim 24.000 en werd de naam gewijzigd in De Grolsch Veste.

Ootmarsum

Ootmarsum

8.13 km

Steden

Ootmarsum

Ootmarsum staat bekend om de vele kunstgalerieën en wordt wel de 'Kunststad van het oosten' genoemd.

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Hotel-Restaurant Dinkeloord ligt aan het riviertje de Dinkel. Veel van het mooie natuurgebied rond het hotel wordt bepaald door deze rivier. Een van de mooiste gebieden bij de Dinkel is het Lutterzand. Dit gebied ligt op korte fietsafstand van het hotel. Aan de andere kant van het hotel ligt het Landgoed Singraven, waar ook de bekende watermolen te vinden is. Het hotel ligt aan de doorgaande weg van Oldenzaal en de Duitse plaats Nordhorn. Dit betekent dat u vanuit het hotel makkelijk een bezoek kunt brengen aan de winkelsteden Oldenzaal, Hengelo en Enschede. Aan de andere kant bent u ook zo in Duitsland. Bad Bentheim in Duitsland is zeer de moeite waard voor een bezoek.

Diensten
Wi-FiJa
RoomserviceJa
Wi-Fi kostenGeen
ParkerenJa
Parkeren kostenGeen
RookvrijJa
Huisdieren toeslag€ 10,00 p.n.
Huisdieren toegestaanJa

Kamerfaciliteiten
  • Bad en/of douche
  • Bureau
  • Telefoon
  • Toilet
  • TV
  • Wi-Fi

Receptie
Check-inVanaf 15:00 uur
Check-outVoor 11:00 uur

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze moeten worden voldaan in het hotel.


Hotelfaciliteiten
Bagage-opslagJa
BinnenzwembadJa
LiftJa
LoungeJa
TerrasJa
WellnessfaciliteitenJa
RestaurantJa
SaunaJa

Watermolen

Plein in Ootmarsum

Omgevingsfoto

Ootmarsum

Omgevingsfoto

Locatie

Adresgegevens
Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord
Denekamperstraat 48
Beuningen, Nederland
Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord
Deals in omgeving