Deze is helaas niet meer boekbaar!
Deze is helaas niet meer boekbaar!

Verblijf 3 dagen in de elfstedenstad Dokkum incl. ontbijt en diner

Vlakbij Nationaal Park het Lauwersmeer en het prachtige Waddengebied ligt het historische stadje Dokkum. Een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje uitwaaien op de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. De omgeving is het beste te verkennen tijdens een fietstocht of wandeling. Ook een bezoekje aan zeehondencrèche Pierburen is een aanrader. In het nabijgelegen dorpje Moddergat vindt u drie gerenoveerde vissershuisjes uit de 19e eeuw die beter bekend staan als de Fiskershuskes. Hier is ook een scheepswerf waar een vissersschip uit 1876 gereconstrueerd wordt.

Nes, Ameland

Nes, Ameland

20.29 km

Steden

Rixt Van Doniastraat, Nes

Bewandel het centrum om lekker te kunnen eten en te shoppen. Graag wat meer geschiedenis? Ga langs bij de commandeurshuisjes.

Noordertoren Schiermonnikoog

Noordertoren Schiermonnikoog

20.62 km

Bezienswaardigheden

Vuurtorenpad

Deze rode vuurtoren (de Noordertoren) is nog in functie en wordt 24 uur per dag bemand.

Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer

13.05 km

Natuur & Parken

Nationaal Park Lauwersmeer

Schotse Hooglanders, orchideeën en vooral: heel veel vogels. Het Lauwersmeer is onweerstaanbaar voor elke natuurliefhebber.

Aqua Zoo Friesland

Aqua Zoo Friesland

14.42 km

Dierentuinen en aquaria

De Groene Ster 2

AquaZoo Friesland heeft een breed aanbod aan dieren. Sta neus aan neus met zeehonden, laat je omringen door los klauterende dwergapen en wandel over het strand met pinguïns.

Natuurmuseum Fryslan

Natuurmuseum Fryslan

19.16 km

Musea

Schoenmakersperk 2

Het thema van het museum is de natuur van Fryslân. Drie verdiepingen vol informatie, bijzondere dieren en planten, opdrachten, proefjes, spelletjes en andere verrassingen.

Leeuwarden

Leeuwarden

19.3 km

Steden

Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân! Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen

Hotel Café Restaurant de Posthoorn

Hotel de Posthoorn ligt in het centrum van het noordelijkste elfstedenstadje Dokkum. Met een uitstekend restaurant, comfortabele kamers en een gezellige ligging in het winkelcentrum is dit hotel een uitstekende keuze voor een veelzijdige vakantie. Alle kamers zijn standaard voorzien van boxspring bedden, televisie, radio en badkamer met bad en/of douche en toilet. Begin uw dag met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel. Voor een klein hapje of een culinair diner kunt u dagelijks terecht in het eetcafé of restaurant van Hotel de Posthoorn.

Kamerfaciliteiten
  • TV
  • Radio
  • Telefoon
  • Toilet
  • Bad en/of douche

Hotelfaciliteiten
FietsverhuurJa
RestaurantJa
TerrasJa

Receptie
Check-inVanaf 14:00 uur
Check-outVoor 11:00 uur
Openingstijden07:00 - 00:00

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.25 p.p.p.n. Deze moeten worden voldaan in het hotel.


Diensten
Huisdieren toegestaanJa
Huisdieren toeslag€ 5,00 p.n.
ParkerenNee
RookvrijJa
Wi-FiJa
Wi-Fi kostenGeen

Let op! Van plan om een dagje naar Schiermonnikoog te gaan? Alleen degenen die een vergunning hebben mogen hun auto meenemen naar Schiermonnikoog.

Strand van Oostende

Nes, Ameland

Noordertoren Schiermonnikoog

Nationaal Park Lauwersmeer

Locatie

Adresgegevens
Hotel Café Restaurant de Posthoorn
Diepswal 21
Dokkum, Nederland
Hotel Café Restaurant de Posthoorn
Deals in omgeving